МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Младиот пијанист Иван Стојанов во Кавадарци одржа Концерт во салата на Домот на културата во Каваадрци.На истиот Иван настапи со својот брат Стефан и татко му Горан кои исто така сакаат и музицираат класична музија-на инструментот кларинет.Се школува во ООМБУ„Лазо Мицев Рале“.Иако со свирењето клавир се бави релативно кратко време Иван освоил многу награди и под раководство на неговата наставничка Даниеа Паланкова Маџинкова има шанса да стане врвен пијанист.Во тоа и ние се уверивме.