МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадарци што го нема

Ова е уште една фотографија од циклусот за кавадаречката чаршија на која се гледаат старите дуќани кај местото на поранешната Стоковна куќа (сега банка и маркет) и хотелот Балкан. На улицата Илинденска веќе никнуваат новите згради. Фотографијата е од 1958 година и е од фототеката на Музеј-галерија Кавадарци.

000100.jpg.jpg