МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Рестрикцијата заврши откако се отстрани техничкиот проблем на новиот довод „Бошава“.

Причината за редукцијата која траеше кратко е технички проблем на новиот довод за вода од системот „Бошава“.Редукцијата се укината веднаш штом беше отстранет техничкиот проблем.