МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната прес конфренција кандидатот за градоначалник на Кавадарци на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев рече дека „Граѓаните знаат за големината на неговото дело и придонесот во Општеството“.