МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Од денеска во Фени индустри е штрајк.Нашите информации ,преку двете фотографии кои ги објавуваме се дека од денеска сите вработени стапуваат во штрајк поради актуелната состојба во компанијата.Штрајкот го организира Синдикалната организација на Фени Индустри.Утре е најавен мирен протест пред Стопанска и Комерцијална банка, а ке биде блокиран и патот Кавадарци-Прилеп.Очигледно е дека состојбата со Фени се радикализира.

23316710_1457218824347188_6416220011199805622_n_1.jpg