09000000000.jpg

Градоначалниот оставри средба со постојаниот координатор на ОН и постојан претставник на УНДП во Македонија

„Вчера Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев оствари средба со г-ѓа Луиза Витон, постојан координатор на ОН и постојан пратставник на УНДП. Ова е прва средба со новиот градоначалник. Целта на средбата беше да се запознаат со текот на досегашните проекти кои се имплементирани во Општина Кавадарци од УНДП.

Во иднина се очекува отворена соработка за нови проекти., се вели во соопштението од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.