МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Лична од 1924 година

Ова е личната карта на Глигор Мицајков издадена во Кавадарци во 1924 година кога Македонија беше во Кралството Југославија, меѓутоа без сопствен идентитет. Од неа можат да се видат сите релевантни податоци за личноста за која е издадена.

Од архивата на Музеј Галеријата