МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Eдна од трите мерни станици поставена на објектот над Тинекс

Eдна од трите мерни станици за мерење на ПМ 10 честичките во амбиенталниит воздух и други параметри кои беа најавени од страна на Универзитеот „Гоце Делчев“ Штип при потпишувањето на Меморандумот за соработка, е веќе поставена на објектот над Тинекс

Од утре-сабота таа ќе биде во функција . Останатите две мерни станици ќе бидат поставени на почетокот од новата 2018 година.Едната ќе биде поставена во Ваташа и втората во Новиот центар на градот.