МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Aвтоматската метларка, во функција за чистење на урбанизираниот дел на кејот на реката „Луда Мара„.Фотогафијата е направена на улицата „Киро Крстев“ денеска околу пладне.

По централните улици, Плоштадот, денеска метларките , кои не дигаат прашина, и за брзо време ја завршуваат работата околу чистњето ги забележавме на кејот на реката.