МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Изложбата е поставена во Музеј галеријата Кавадарци

Изложбата на минијатури на Валентина Илијевска од Куманово беше отворена по повод 8 Март- Денот на жената , а побуди интерес кај љубителите на ликовната уметност кај нас.За самата изложба говореа д-р Виолета Димитрова-советник и Весна Ѓорѓиева в.д. директор на Музеј галеријата во Кавадарци.