МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Oва би можело да биде изразено на улицата„Ѓоре Брушански“ и околните улици

Можен е намален притисок на вода за пиење во дистрибутивната мрежа на улицата “Ѓоре Брушански” и околните помали улици, поради реконструкција во горниот дел од оваа улица, информира Пандорка Димитриева, референт за односи со јавноста при кавадаречкото Јавно преторијатие “Комуналец”.

Се молат водокорисниците за разбирање.