МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Викендот максимално е исполнет со работа.Во Кавадарци ангажманот е насочен на отстранување на лимените гаражи на улицата „Кочо Рацин“ каде потоа просторот се уредува со зеленило а во село Марена на перење на улици.

31961559_2147236295500420_158575140370644992_n.jpg

31942752_2147234255500624_5679042634807508992_n.jpg

31908959_2147234248833958_2549277791296159744_n.jpg