МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Сеуште , официјално не е ставен во употреба,а започна да се уништува комуналната опрема на новата делница на кејот кај „Таска“

Вчера забележавме и со камерата регистриравме две оштетувања на новата опрема на новата делница на новоизградениот кеј кај поранешна „Таска„.Вандалите не мируваат.Ним се им смета, па и „припитомувањето“ на кејот кој сега е далеку поубав визуелно, практичен за прошетки,урбано уреден и осветлен, хортикултурно уреден...

Граѓаните масовно ги користат неговите благодети, а вечно незадоволните ,полни со негативен адреналин-главно млади луге,се изживуваат на опремата за која треба да се потрошат нови пари да се поправи.