МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Концертот е со почеток од 20 часот во Дом на култура “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци

Нашиот најрепрезентативен ансамбл на народни песни и ора од Македонија, ТАНЕЦ во Кавадарци ке одржи целовечерен концерт . Коцертот според најавата, е со кореографии на песни и игри од Македонија .Влезниците по цена од 100 денари се во продажба на билетара на Дом на култура од 18 до 20 часот.