МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Талиа ,Никола и Танини ви ги честитааат празниците и најавуваат нови концерти,спотови, натпревари и други настапи.

Таа-Талиа – како вокалист и балерина а тој–Никола на исполнител на кларинет,познати како дуо ТАНИНИ ова недела го објавија и промовираа ,засега нa You tube, вториот видео запис со преработка на најголемата хит песна на Каролин Гочева- „Две лири„

-Задоволство ни беше да се дружиме и соработуваме со Васко Ристов, кој го направи аранжманот на песната, Горан Трајков и нашите другарчиња од Фолколрниот ансамбл „Ацо Ѓорчев„ од Неготино, кои беа задолжени за кореографијата.Благодарност до Тони Јосески и ДТ продукција кои го направија видео записот кој се снимаше во објектот „ QWEEN MARIJA “-каде исто така упатуваме благодарност .Морамe да ги споменеме нашите пријатели од Бензинската пумпа-Гала , Сале Вас - перална за цистерни и тешки товарни возила и сите кои секогаш не придружуваат и придонесуваат за нашите насташпи дадопрат до публиката., велат од Танини

-Талиа ,Никола и „Танини“ ви ги честитааат празниците и најавуваат нови концерти,спотови, натпревари и други настапи.

„Секогаш со љубов ке ја споделуваме нашата талентираност со песна, балерски настапи и изведба на музика.„-ваши Танини.