МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Познато музичко семејство од Кавадарци

Семејстото Хаџи Манови на собир, Васил Хаџи Манов со брат му Милан со гитарата, неговата стрина која преде и останати роднини од семејството.