МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Aмбасадорот на Кралството Холандија Вилем Ваутер Пломп-денеска се сретна со градоначалникот Митко Јанчев.Со Кавадарци според амбасадорот има можност за развој на лозаро - винарскиот туризам.