фото-архива РТК.МК Се известуваат жителите на Булевар “Никола Минчев“ на ден 11.10.2018 година најдоцна до 12 часот да ги отстранат своите автомобили од улицата како би го ослободиле просторот за поставување на тезгите на излагачите на Есенскиот панаѓур. Општина Кавадарци информира дека традиционалниот Есенски панаѓур ќе се одржи во деновите 12ти, 13ти и 14ти октомври. Локацијата е на Булевар “Никола Минчев“на потегот од спојот со Булевар “Македонија“ со спојот со Северен Булевар. Се известуваат жителите на Булевар “Никола Минчев“ на ден 11.10.2018 година најдоцна до 12 часот да ги отстранат своите автомобили од улицата како би го ослободиле просторот за поставување на тезгите на излагачите на Есенскиот панаѓур. Воедно се известуваат граѓаните дека гореспоменатите улици ќе бидат целосно затворени за сообраќај во деновите на одржувањето на Есенскиот панаѓур.