МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Расправата со дискусија е во рамките на транспарентноста на Оппштинската власт за трошење на парите на граѓаните .На присутните ке им се обратат претставник на невладината Finance Think и Мрежата FISCAST, градоначалникот Митко Јанчев и претседателот на Собветот Ристо Сакалиев.Настанот ке се одржи утре 17 октомври во Големата сала на Општинското Собрание.

Banners-_Kavadarci_final.jpg