Се работи за изложба во Музеј галеријата Кавадарци во соработка со Градоначалнокот и совет на општина Кавадарци и членови на Македонската спортска федерација.

Изложбата ја најави директорот на Музеј галеријата Весна Ѓорѓиева, а за историјатот, резултатите и иднината на Стрелачкиот спорт кај нас, говореше претседателот на стрелачкиот клуб на Кавадарци Горан Илиев.

44249543_303015313865404_7001151985059627008_n.jpg4433.jpg