Проектот на општината за реконструкција на салата ДТВ „Партизан“ е во тек.

Деновиве наравен е увид во текот на градежните работи од страна ан градоначалникот Митко Јанчев кој на самото место имаше можност да види како се одвива реконструкцијата.Општина Кавадарци со овој проект ќе изврши внатрешна ревитализација на објектот со замена на таванот, на столаријата, на паркетот на теренот, а ќе се санира и фасадата. На крајот ќе се интервенира и со хортикултурно уредување пред салата.

44956544_2287179878172727_2934426698642358272_n.jpg44995075_2287179884839393_7721827091938803712_n.jpg44948638_2287179881506060_6982214675387645952_n.jpg