МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Младински културен центар – Битола и Сојузoт за превентива против малолетничка деликвенција – Кавадарци го промовираа волонтерството кај нас.

Настанот за промовирање на Советот за волонтерство на Општина Битола, којшто се формира во рамките на проектот „Инспирирај, вклучи се, волонтирај!“ е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, а спроведуван од Младински културен центар – Битола. Во рамките на ова расправа вклучена е и локална дискусија на тема „Влијанието на волонтирањето врз заедницата“.