Oвој успех беше постигнат на последниот Танцов меѓународен натпревар „Скопје опен„ кој по 34 пат се одржа во органзиација на „Ритам плус“

Првото прво место беше освоено во дисцилнината и формација на групата "CHIQUITAS" - во дисциплината ZUMBA LATINO ,а второто први место за групата "DANCING ANGELS" - во DISCO FREESTYLE.Првото трето место беше заслужено со настапот на групата "ELEVEN GROUP" - во дисципината HIP HOP а второто трето место на "TOP GIRLS" - во HIP HOP..

Раководителот на ТСК„Линеа„ Лазар Мајер Соколов за РТК.МК вели дека : „Ние уште еднаш, го докажавме талентот и вложен труд!„

Да потсетиме се работи за Меѓународен Танцов Натпревар СКОПЈЕ ОПЕН:Покрај РИТАМ ПЛУС, СКОПЈЕ како коорганизатори се јавуваат ; ТАНЦОВАТА ФЕДЕРАЦИЈА НА Македонија и АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ .

РТК беше на генералната проба пред настапот во Скопје и погледајте што забележавме.

45192051_1994900440600893_8481987907639312384_n.jpg

45217996_192148461661477_2402113090540797952_n.jpg