МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вчера , како што беше најавено , ЈП Комуналец го кастреше дрворедот на улица „Илинденска“. Денеска продолжува кастрењето на ул. Вишешница„,и „Моша Пијаде„ а ке се продолжи и наредните денови на другите дрвореди во градот каде стручните лица на ЈП „Комуналец„ ке оценат дека треба да се интервенира.А интервенцциите се однесуваат на отстранување на сувите гранки, местата кои го покриваат семафорите и други прилини.ЈП„Комуналец„ над 60 години, врши стручна оценка на состојбатата со зеленилата и дрворедите во градот и тоа е во прилог на заштитата и функционалноста а пред се еколошката компонента на градот, што е пред сите.Така е и сега.

47032991_2306902376200477_1813670543417671680_n.jpg

46949330_2306902269533821_3847790462375034880_n.jpg