МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Oва е фотографија од работна акција организирана од жителите на село Ваташа за чистење на коритото на реката Луда Мара во 1959 година. Во акцијата со работна рака, арабаџиски коли и трактори учество зедоа многу ваташани.

фото и текст П.Камчевски