МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На прес конференција денеска новинарите беа известени дека Општина Кавадарци во изминатиот период извесирала драстично повеќе средства и посветиукла внимание на зголемување на површините за детски игралишта и местата каде поставила урбана опремна во фукција на граѓаните.

Зборуваа: Драган Симоновиќ- раководител на Одделението за урбанизам градежништво и екологија и Дијана Недева советник во Одделението за Урбанизам и гредежништво и екологија при ЛС Кавадарци.