МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната прес конференција претседателот на Управниот одбор на ГФК Тиквеш 1930 - Миле Масларков ги најави новите засилувања на Тиквеш во новата сезона:Марјан Ташков,Петар Најдов кој доаѓаат од ФК Кит-Го,Андреј Лазаров и Марио Станковски од ФК „Работнички„,Марјан Ристевски- ФК„Кожуф„ Донат Алиу -ФК „Шкендија„.

Новата натпреварувачка созона започнува на 8 март.

-Фудбалскиот турнир „Вуко Каров“- ке се одржи во месец август

Димитковски: „Амбицијата за влез во Прва лига сега е поизвесна.Играчите кои дојдоа очекуваме да да ги надоместат слабостите кои ги имавме во играта.“

0020022.png

000002.jpg