МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

фото : ФБ профил Горна Бошава

ФБ профилот Горна Бошава постојано со фотографии и текст е присутен на социјалните мрежи.Вистински пример како младите го сакаат своето село, корените од каде потекнуваат.Денеска вниманието ни го привлече фотографијата од профилот со Дедо Вангел направена деновиве атарот на селото Горна Биошава.На неа се гледа прекрасна природа во февруари и дедо Вангел кој и понатаму е со стадто кози кои ги напасува и работи без разлика на годините .Тој инаку ја живее 9 -та деценија од својот живот.