МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во рамките на прославата на „Св.Трифун“ денот на лозарите, делегација на ЗОС училиште „Ѓорче Петров„ Кавадарци присуствуваше на прославата на патрониот празник на Средното училиште „Св.Трифун“-од Александровац-Србија.

Потпишан е меморандум за збратимување и соработка со сродното училиште од Република Србија. Ова е само дел од меѓународната соработка на нашето училиште со сродни училишта од цела Европа.

51989687_2284939291550494_6413008354775400448_n.jpg