МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска беше потпишан меморандум за соработка на Локалната самоуправа и Американската непрофитна организација – „Хабитат“- со цел да се анимираат Заедниците на станари на околу 180 објекти за колективно живеење во Кавадарци за нивно подобро организирање .Целта е тое да биодат поинформирани за деталите околу решавањето на заедничките потреби за зградите каде живеат,и подобрување на енергетската ефикасност на објектите каде живеат.Повеке за ова од видео прилогот.