МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На барање на жителите од споредна улица на ул „Браќа Хаџи-Тефови“, општината Кавадарци реализира проект за реконструкција.

Оперативата на фирмата „Павер трејд“ ги изведува градежните работи на вадење на гранитната коцка на површина од 230 квадратни метри.Согласно проектот, на улицата ќе следи поставување на тампон и финиширање со бехатон коцки во вкупна должина од 64 метри.Со оваа реконструкција жителите во строгиот центар на градот ќе добијат реконструирана улица.