МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во фаза на релизација е уште еден комунален проект со чија изградба ќе се реши значаен комунален проблем за дел од жителите на улицата „Ѓоре Брушански“.Општина Кавадарци преку ангажираната фирма Мулти градба гради армирано бетонски потпорен ѕид во должина од 16 метри.Ова е втора фаза од проектот кој започна да се реализира минатата година. Со изградбата на армирано-бетонскиот ѕид ќе се стабилизира земјиштето, а ќе се дооформи и коловозот на двете улици под и над ѕидот.

65004981_2441867976037249_5951155046669352960_n.jpg