МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Компанијата КОЖУВЧАНКА беа доделени ваучерите во кампањата НАШЕ ПИВО НАША СТРАСТ.Средствата се наменети за трите најголеми спортски клубови (ГФК Тиквеш 1930,ГРК Тиквеш и КК Еурионикел 2005 ) и Навивачката група Лозари Истрок 1991.Трите клуба од Кавадарци добија по 80.000- денари а навивачката група Лоазари-Исток 26.000 денари.

Спортските клубови задоволни од првите износи на средства од кампањата на КОЖУВЧАНКА Кавадарци.

Потребна поголема акција на каваречките фирми за помош на спортот во градот.