МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Утре во 11 часот Банката за храна од Кавадарци ќе додели благодарници за донации на „Аliance one“ кои донираа опрема во магацинот на банката за храна во нашиот град, како и готови пакети со храна за сиромашните грашани .Бчагодарници ќе им бидатр доделеини и на претставници на Слога и Мин-екс и Општина Кавадарци градоначалникот Митко Јанчев за несебичната поддршка и ангажман за акцијата „Нула глад во Кавадарци„.

Утре се планира да се донираат околу 100 пакети со храна.