МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Со оглед на високите температури и пожарите кои беснеат во цела држава , апелираме до сите граѓани совесно да се однесуваат кога се на отворен простор во пруирода.

-„Реализирана е превентивна акција со дење на едукативни флаери за поревенција од пожари.Ова акција е во пресрет на верскиот празник Голема Богородица , што е повод во неколку села да се одржат прослави.Исто така слава на Голема Богородица е и на Манстирот „Свети Никола„ во Моклиште.„- ни изјави Димитар Каракулев- самостоен инспектор за превенција во ПС од ОН Кавадари.

69731605_10219762767835641_7341515541833580544_n.jpg69357295_10219762768875667_7664236412337651712_n.jpg

68980240_10219762773595785_2259650395427045376_n.jpg

69364944_10219762772435756_3908482902932848640_n.jpg