МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Бостанот и тиквите ги произведува Марјан од Росоман а доматите земјоделец од село Дабниште.

69472537_450381749155574_4600494501885116416_n.jpg69592903_941582276195821_1691482065331027968_n.jpg

69403872_395404504509593_3161931081951739904_n.jpg