МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„ТИКВЕШКИ ВИНСКИ САЛОН“, МАНИФЕСТАЦИЈА КОЈА СЕ ОДРЖА ВО РЕСТОРАН СИНО НА 14 ДЕКЕМВРИ ОРГАНИЗИРАНА ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА СЕМЕЈНИ ВИНАРИИ ВО КАВАДАРЦИ ВО ПОТПОЛНОСТ ЈА ОПРАВДА ДОВЕРБАТА.НА НИВО, СО ГОЛЕМА ПОСЕТА, СО СИТЕ НИШАНИ НА ВАКОВ НАСТАН, СО ПРИСУСТВО НА ФИРМИ КОИ ПРОДАВААТ МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ, МОЖЕВМЕ ДА ГО ПОЧУВСТВУВАМЕ МИРИСОТ НА ГРОЗЈЕТО НИЗ ПОВЕЌЕ НЕГОВИ ВКУСОВИ.20-СЕ ВИНАРИИ ПОНИДИЈА ВРВНОИ ВИНО КОЕ КЕ МОРАДА СЕ НАСТОЈУВА ДА СЕ ПРИЗВЕДЕ ВО ПОГОЛЕКА КОЛИЧИНА СО МОЖНОСТ ДА ГО ПРОБААТ ПОВЕЌР КОНСУМЕНТИ.