МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Од Подрачното Одделение ДЗС Кавадарци -порачуваат :„Драги кавадарчани, ќе има време за се! Ова се моменти кога треба да ги почитуваме мерките се со цел да се самозаштитиме и да ги заштитиме нашите најблиски.Останете дома!

Дебар 17.03.2020“

-Инаку вработените во ДЗС- Кавадарци денеска до 22 часот ке бидат на испомош на нивните колеги во Општина Дебар каде состојбата со корона вуирусот е најзагрижувачка.

Преставниците на нашето одддление се благодарни за соработката која во Кавадарци ја имаат со сите институции, особено ја истакнуваат помошта од ЈП Комуналец Кавадарци кои на располагање им го ставија возилото „Дација Дастер„.

89959721_3457394657620560_1339408228684922880_o

90012288_3457394507620575_985505251366797312_o

90163793_544866946464458_3935183864208556032_n