МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Банката за Храна Кавадарци и Општина Кавадарци секојдневно се ангажирани во борба против гладот . Потребата од храна е се поголема, особено за граѓаните кои имаат недостаток на храна .Тие секојдневно се јавуваат.

Апелираме за донација кон сите кои се во можност, сега е време кога себичноста треба да ја оставиме настрана, а Хуманоста и Солидарноста да доминираат.

Телефон за контакт: 076701024