МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Судската администрација на Основниот суд Кавадарци се придружи кон многубројните иницијативи на солидарни граѓани во државата, донирајќи за ЈЗУ Општа Болница Кавадарци ; Тие донираа Прочистувач со високопрецизен ласерски сензор за честички, бесконтактни апарати за мерење температура и женски спални за пациентките во болничките оддели.