МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

При посетата на ОВР Кавадарци Техничкиот министер за Внатрешни работи имаше средба со полициските структури на ОВР во Општинава при што се разговарало за работата на СВР Велес- и Одделението за внатершни работи Кавадарци како и условите за непречено одвивање на изборниот пороцес овој месец.

- Чулев :„Изборните нерегуларности ќе бидат најстрого казнувани без разлика од која политчка партија доаѓаат„.

„Денеска во посета на Општина Кавадарци беше техничкиот министер за внатрешни работи г-дин Наќе Чулев. Министерот откако беше на терен низ град Кавадарци , го посети и кабинетот на Градоначалник м-р Митко Јанчев. На средбата се разговараше за актуелните теми кои го засегаат граѓанското општество како и за состојбата во која се наоѓа Општина Кавадарци. Министерот се запозна и со реализираните проекти на општината кои се однесуваат на безбедноста на граѓаните", соопштуваат од Кабинетот на кавадаречкиот градоначалник Јанчев

м.д.

12344444

106717374_3440058522704909_5287350116641294826_n 106508431_3440058656038229_2771728229886914887_n