МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За реконструкцијата на водоводната линија на локацијата на поранешен ДИК Страшо Пинџур инвеститор е ЈП КомуналецИзведувач на работите е Градба Промет.Должината на реконструкццијата е 750м а профилот на цефките е Ф-110Инвестиуцијата е вредна од 1 .300 000 денари. Проектот опфаќа целосна реконстуркција на главната водоводна линија како и промена на приклучоците на сите фирми во неа. На крајот како завршна постапка на проектот е асфалтирање на целата улица во ДИК Страшо Пинџур - инвестиција од Општина Кавадарци, изведувач Градба Промет.