МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

И кога не гаснат пожат, пожарникарит се корисни за општеството.Денес пожарникарите од ТППЕ на Кавадарци вршат обновување на урбаната опрема на детските игралишта.

м.д.

118220019_2816245585266151_2108057490311662973_n