МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Проектот за асфалтирање на ул.„Лазо Стојанов“ се приближува кон завршните фази. Откако беше отстранет стариот асфалт, денес се поставува дренажа по целата должина на улицата. По завршување на оваа фаза ќе следи и асфалтирање на површина од 840 метри квадратни. Изведувач на проектот е Градба промет а проектот е со финансиска вредност од 1 174 000 денари.

118485035_2823831241174252_8642717605294090195_o 118647512_2823831231174253_324451647723198428_o