МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На пригодна , скромна свеченост, во ООУ„Гоце Делчев„ во присуство на наставниците и вработениете во училиштето и радителите првиоот училишен час го имаа новите првачиња кои беа распоредени во три класа .Притоа беа почитувани строгите протоколи за заштита од Ковид 19. Наставата со физичко присуство ке биде спроведена за учениците од 1 до 3 а од 4 до 9 одделение тааа ке биде on line.

м.д.

120584682_1404561089748780_381222623482876884_n120580461_1686886181485628_7817183028943127766_n120440939_3416002208516430_355467548113361884_n