МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вечерва ,со почеток од 21 часот ќе се спроведе аеродезинфекција на територијата на Општина Кавадарци. Аеродезинфекција ќе се врши и во с.Возарци, с.Дреново, с.Шивец, с.Бегниште, с.Ресава, с.Сопот и с.Марена. Во акцијата ќе учествуваат 2 цистерни на ЈП „Комуналец“, 2 цистерни на Противпожарната единица, 2 трактори на „Агрокожувчанка„ и еден камион на „Македонски шуми“.