МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Во заедничка превентивна акција на Црвен крст Кавадарци и ОВР Кавадарци поделени заштитни маски и флаери со цел граѓаните уште еднаш да ги потсетиме на основните превентивни мерки, носење заштитна маска, држење социјална дистанца-растојание и миење на рацете. Сите знаеме, ама не е на одмет да повториме и да ги почитуваме овие мерки.„- се наведува во известувањето од ОО на Црвен Крст Кавадарци.