МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според најновата статистика на ЦЈЗ која ни ја соопшти раководителот во Кавадарци Д-р спец. епидемиолог , Ристе Јовановски , заклучно со 14 часот во Тиквешијата се регистрирани ; Во Кавадарци 32 случаи позитивни на коронавирус, 10 во Неготино и 1 во Д.Капија.

Болните се на возраст од 17 до 79 години.

м.д.