МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ВМРО-ДПМНЕ денеска ке одржи протест притив, како што велат, распрдажбата на наципналните интереси.Во повикот до граѓаните се наведува ;-„Ве повикувам во среда на 02-12-2020 година во 18 часот од пред Црквата св.Петка во Кавадарци да го искажеме својот протест против распродажбата на македонските национални интереси од страна на владата на СДСМ и Зоран Заев.Овој протест е над партиски. Во него се вклучени сите граѓани кои се загрижени за поништувањето на Македонската историја, јазикот, културата, идентитетот.Затоа сите масовно да се обединеме и да покажеме црвен картон на СДСМ и Зоран Заев.Оставка на Заев, слобода на народот!„ - се наведува во повикот за протест на пратеникот и претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци -Зоран Јованчев.