МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Улицата 7 Септември снимена од Домoт на Културата 1954 година. На снимката се гледаат дуќаните од десната страна на улицата, мостот на реката Луда Мара, старата трафика за цигари, а во позадината салата на ДТВ Партизан е уште во фаза на изградба.

Фотографијата е на Бранко Ивановски.

П.Камчевски